avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Amnistie fiscala 2019
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Amnistie fiscala 2019

Buna ziua. Am o nelamurire. Am avut un PFA pe care l am suspendar in ianuarie 2015 pe care am acumulat datorii la stat plus penalizarile aferente. ANAF ul a hotarat sa imi puna sechestru pe automobil. Am fost si am achitat toate datoriile principale si am depus cerere pentru anularea accesoriilor si dobanzilor aferente plus depus cererea de anulare pana in data de 15 septembrie. Ei in schimb mi au trimis in continuare procedura de sechestru. Mentionez ca anul trecut am si radiat PFA ul si am fost si am anuntat la ANAF acest lucru. Este normal cum procedeaza ei? Datoriile au foat de 7500 lei principalul si accesorii de 5300 lei.

Alte discuții în legătură

Scutire accesorii,dobanzi si penalitati impozit auto caef caef Buna ziua. am si eu o intrebare. In luna septembrie 2021 am platit la zi impozitul auto pentru o perioada restanta de 10 ani , o suma deloc mica ,19.000 lei ... (vezi toată discuția)
Amnistie datorii insloventa-oug 44/2015 12olguta 12olguta Societatea agricola infiintata in baza legii 36/1991 a intrat in reorganizare pentru neplata datoriei catre ANAF.La inceputul perioadei de reorganizare ... (vezi toată discuția)
La sfarsitul anului 2016 au instituit poprirea după radierea pfa-ului conf. oug 44/2008 Nicushor Nicushor Mai poate emite, ANAF, decizii de impunere estimative, după radiere sau accesorii pentru sumele dinainte de radiere? (vezi toată discuția)