avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Amnistie datorii insloventa-OUG 44/2015
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Amnistie datorii insloventa-OUG 44/2015

Societatea agricola infiintata in baza legii 36/1991 a intrat in reorganizare pentru neplata datoriei catre ANAF.La inceputul perioadei de reorganizare Societatea agricola si-a platit toata datoria catre ANAF.In timpul celor 2 ani de reorganizare Societatea agricola a acumulat noi datorii catre ANAF. La solicitarea Societatii agricole de a plati o parte din datoria principala ANAFUL nu a acceptat suma depusa de Societatea agricola ca datorie principala ci a preluat suma ca datorie accesorie(dobanzi+penalitati).Este corect ca suma depusa de catre Societatea agricola si preluata de ANAF ca datorie accesorie?Mentionez ca suma depusa de catre Societatea agricola si preluata de ANAF la datorie accesorie este egala .sau mai mare decat datoria principala.Este corect ca suma depusa de catre Societatea agricola si preluata de ANAF ca datorie accesorie?In aceste conditii pot depune cerere de amnistie in baza OUG 44/2015?

Alte discuții în legătură

Plati restante la bugetul statului risteafl risteafl Buna ziua, Firma este inactiva (exista decizie ANAF ,iar la Registrul Comertului ,suspendata de mai mult de 3 ani),cu datorii la bugetul statului,nu foarte ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala 2019 catalinmateescu catalinmateescu Buna ziua. Am o nelamurire. Am avut un PFA pe care l am suspendar in ianuarie 2015 pe care am acumulat datorii la stat plus penalizarile aferente. ANAF ul a ... (vezi toată discuția)
Firma nou infintata pe masura 121 ant1979 ant1979 Buna seara Pe masura 121 se pot accesa fonduri daca societatea este nou infintata dar cu cod caen, ca domeniu de activitate,agricultura? (vezi toată discuția)