avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedez antecontract rate dezvoltator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedez antecontract rate dezvoltator

Am găsit o persoană care imi ofera 20000€ cash pt ai ceda antecontractul facut pt un imobil . Cum pot proceda cu banii sa nu am probleme. Cum ma sfătuiți să fac. El este din Rep. Moldova si zice ca are comisioane mari pt a transfera in Ro. Eu am inteles ca maxim 10000 euro as putea pune în cont dar si aia treb justificări. Ce sa cer notarului. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Op conditionat pentru stingerea datoriilor catre asociatia de proprietari? scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, sper sa adresez intrebarea in sectiunea potrivita. As dori sfatul dvs in urmatoarea situatie: Dorim sa achizitionam prin Prima Casa un apt ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executor judecatoresc ramonel78 ramonel78 Buna ziua! In iunie 2008 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare a unui imobil situat in judetul Vrancea-localitatea Gresu ,dandu-i un avans ... (vezi toată discuția)