avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverință vechime și sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverință vechime și sporuri

in perioda 1975,si 1981,am lucrat la Trustul,instalati brasov ,cum pot sa dau de ei ,sa-mi scot adeverinta de vechime si sporuri ,lucrarile sau desfasurat pe incinta IMMN COPSA MICA ,SE cere la pensionare anicipata
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 20 Ianuarie 2020
Care este denumirea corecta a unitatii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare grupelor de munca , teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com buna ziua ,doresc sa va intreb ,daca ,beneficiez de o grupa de munca ,avand o perioda de munca la fabrica de oxigen ,a trustului montaj brasov cu punctul de ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca geoman geoman am lucrat 3 ani la Trustul de Construcii Brasov 1975-1997 nu mi s-a facut carte de munca as dori sa scot vechimea de acolo am figurat pe statele de plata ce ... (vezi toată discuția)