avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am o problema mai ciudata sa zic si neintalnita?!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am o problema mai ciudata sa zic si neintalnita?!

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema pe care nici cei de la ANAF nu au știut să găsească o soluție. In luna iunie (6) am întrerupt contractul de muncă , am semnat, am primit acasa decizia de întrerupere, etc!!intre timp am rămas însărcinată și vineri (17.01.2020) am mers la ANAF sa scot o adeverință precum ca nu am venituri, dar surpriză figureze ca s au plătit la stat pana in prezent toate contribuțiile înafară de sănătate, acolo nu este plătit din momentul în care am demisionat adică (6. Iunie.2019), dar in rest cum e posibil ? Ce ma sfătuiți să fac ? Eu in martie ar trebui să nasc si sa iau indemnizație....

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Dinu A Dinu A Buna ziua , Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva informatii va rog? Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc pe 30 martie 2019.Contractul de munca imi expira pe ... (vezi toată discuția)
Asigurat cass fara declaratia unica? paula264 paula264 Buna seara. Sunt o persoana fara venituri si in 2018 am fost asigurata la sanatate prin completarea declaretiei unice in mai 2018 -aprilie 2019. Pana aici ... (vezi toată discuția)
Ce il obliga legea pe angajator daca sunt insarcinata? oana_caty oana_caty Buna ziua! Ma aflu in concediu de crestere copil pana in martie 2019 si am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in iunie 2019 dar mi-a ... (vezi toată discuția)