avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanarea aplicarii pedepsei, permis suspendat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanarea aplicarii pedepsei, permis suspendat?

Buna seara. Intr-o speta s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei pentru conducere unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice. fara pedeapsa complementara a interdictiei de a mai conduce anumite autovehicule stabilite de instanta. Intrebare se anuleaza permisul? avand in vedere ca amanarea aplicarii pedepsei nu e o solutie de condmanare iar in cazurile prevazute la art. 114 nu se regaseste speta de fata. dar mai citisem undeva ca se suspenda permisul pe o perioada de 90 de zile in caz de amanarea aplicarii pedepsei, daca nu a fost dispusa pedeapsa complemenetara a interzicerii dreptului de a mai conduce. Dar intrebarea e de cand se calculeaza cele 90 de zile de suspendare? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ciobytl , utilizator 21:50, 18 Iunie 2020
Cat ai avut alcoolemie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus sub influența substanțelor psihoactive Mihai.1503 Mihai.1503 Am fost oprit la un control in trafic, prin care s a constatat ca am săvârșit infracțiunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru ... lau4rally lau4rally Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru răspuns. Sa dispus punerea în mișcare a acțiunii penale fata de mine, într-un dosar pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis după ce a primit decizia de " sentința definitivă și irevocabilă" Mariapopirda Mariapopirda Este legal ca Poliția sa rețină permisul de conducere pentru 140 de zile , dacă persoana in cauza a venit cu dovada de la judecătorie a deciziei de ... (vezi toată discuția)