avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere auto

Sa va explic despre ce e vorba. Acum 1 an am plecat din Romania in strainatate la munca cu masina personala . Eu sperand ca o sa ma reintorc inapoi in cateva luni. Dar serviciul nu imi permite asa ca itp-ul masinii a expirat,asigurarea a expirat. Acu cateva luni am dus masina la un centru de masini vechi,ceva in gen fier vechi in Romania,din cauza ca nu avea rost sa tin masina si nici in Romania nu ma intorc prea curand. Am facut poze dupa actele masinii. Deci eu mai am doar poze dupa actele masinii si o dovada ca am dat masina la acel centru de fier vechi,adica un certificat de distrugere,bineinteles semnat si stampilat.,atat..

As dori sa radiez masina fiscal si din circulatie . Precizez din nou ca am doar poze dupa actele masinii(la nevoie pot face xerox dupa ele) si dovada ca am dat-o la fier vechi,adica un certificat de distrugere cum se da aici in strainatate. Ma puteti ajuta sa o radiez fiscal si de la politie? Sa imi spuneti cat ma costa.sau daca pot rezolva.situatia asta pentru ca in tara nu ma intorc prea curand

Alte discuții în legătură

Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in romania DjSannan DjSannan Buna tuturor. As avea nevoie de informatii. Eu am plecat din tara cu masina mea inmatriculata in Romania. Acum a trecut ceva timp si actele iau ... (vezi toată discuția)