avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este legala ocuparea unei parcari auto cu abonament, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este legala ocuparea unei parcari auto cu abonament, aflata pe domeniul public (strada), 24/24 ore, folosind dispozitive (metalice montate ) blocatoare, incuiate cu lacat ?. ?.c

Locatie: strazile din Brasov. In urma cu ceva ani, Primaria Brasov a permis posesorilor de abonament parcare auto pe strazi, prevazute cu marcaj vopsit, sa-si instaleze dispozitive "blocatoare" metalice, prevazute cu lacatul abonatului. In aceasta situatie, se constata blocarea parcarilor pentru oricare alt autoturism, ceea ce creiaza mari nemultumiri dinpartea celor care trebuie sa-siparcheze masina ocazional si temporar; cum ar fi in cazul gradinitelor, s.a. situatii.

Alte discuții în legătură

Nu exista loc de parcare marcat , nu putem cumpara dar primesc somatie de parcare neregulamentara emanuela_ab emanuela_ab buna seara , am gasit eu aici in site ce fac daca primesc amenda pentru parcare pe loc platit , dar nu stiu ce pot face daca acest loc nu e marcat , fiind ... (vezi toată discuția)
Ridicare autoturism sector 6 vasta vasta Mi-a fost ridicat autoturismul parcat regulamentar (zic eu) pe o straduta langa Orizont (Drumul Taberei) sector 6. Motivul a fost art. 174 lit. e (oprire în ... (vezi toată discuția)
Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)