avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... DEDUCERI PERSONALE ASIGURARE DE VIATA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

DEDUCERI PERSONALE ASIGURARE DE VIATA

O SALARIATA ARE O POLITA DE ASIGURARE DE SANATATE EMISA DE UNICA IN VALOARE DE 204 EURO ANUAL PLATIBILA IN PATRU RATE A 51 EURO PE TRIMESTRU . CARE ESTE SUMA CARE SE DEDUCE DIN IMPOZITUL PE VENIT DATORAT ? CARE ESTE PROCEDURA CONTABILA SI CARE SUNT DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE ?

Alte discuții în legătură

Documente si inregistrare contabila vanzare in rate imobil de catre un cabinet stomatologic la o persoana fizica drcrisan drcrisan Buna ziua, as dori sa stiu ce documente justificative trebuie intocmite si inregistrate in contabilitate pentru un contract de vanzare a unui imobil cu plata ... (vezi toată discuția)
Lmpozit pe venitul din inchiriere craciun159 craciun159 asi dori sa stiu cum, unde si cat se plateste pentru un contract de inchiriere locuinta (vezi toată discuția)
Declaratia pentru venitul global? obligatorie in ce conditii? miki3 miki3 Vreau sa stiu in ce conditii se depune declaratia pentru venitul global? Am inteles ca nu ar fi obligatorie decat de la un anumit plafon in sus, asa este? ... (vezi toată discuția)