avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Documente ce se depun la un dosar în contencios ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Documente ce se depun la un dosar în contencios administrativ

Am formulat către Inspecția Judiciară o plângere împotriva unui magistrat, procuror DNA, pentru clasarea unui dosar vizând fapte de corupție la nivel de minister. Plângerea a fost respinsă de Inspecția Judiciară prin 2 rezoluții de clasare. Am trimis apoi prin email către CURTEA DE APEL BUCUREȘTI, Secția de contencios administrativ și fiscal o contestație a rezoluției Inspecției judiciare prin care solicitam constituirea plângerii împotriva procurorului în dosar penal pentru că a acoperit fapte penale prin clasarea dosarului și am solicitat redeschiderea dosarului pe care l-a clasat procurorul DNA, atașând noi dovezi pentru redeschidere. Contestația am trimis-o în format pdf. Curtea de Apel București a informat constituirea unui dosar cu materia contencios administrativ și fiscal și obiect - anulare rezoluție Insp. Jud. și a solicitat depunerea cererii de chemare în judecată semnată olograf în 2 exemplare și precizarea dacă pe rolul instanțelor judecătorești există sau a existat o altă cerere formulată de aceleași părți, chiar împreună cu altele , având cel puțin un obiect identic cu vreunul dintre obiectele cererii de față. Prin depunerea cererii de chemare semnate olograf se înțelege acea contestație transmisă prin email către Curte sau este o altă cerere de chemare în judecată? și chemare a cui? a inspecției judiciare, a cărei rezoluții a fost contestată, a procurorului împotriva căruia s-a depus plângerea? La obiect se menționează anularea rezoluției inspecției judiciare însă e derutant termenul de cerere de chemare în judecată întrucât eu am formulat o contestație cf. art 45^1 alin 3 din Legea 317/2004. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pot sa fac plangere in instanta impotriva solutiei procurorului general?? aidu aidu P.G. respins cererea de recuzare pe care am formulat-o impotriva procurorului de caz. Pot sa contest in instanta masura?? (vezi toată discuția)
Urgent... edanes_ro edanes_ro Ce pot face in urmatorul caz Urmare unei sentinte civila de reintegrare provizorie pana la judecarea pe fond a cauzei (ambele procese si cel de suspendare a ... (vezi toată discuția)
Procedura si termene contestare n.u.p. ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am primit azi o rezolutie de neincepere a urmaririi penale la o plangere formulata de mine. Inteleg ca am la dispozitie 20 de zile pentru a ... (vezi toată discuția)