avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Bună ziua! Mama mea are 6 ani de vechime în munca (la CAP din câte am înțeles) și are vârstă de 69 de ani. As putea achita retroactiv anii lipsa pentru a putea beneficia de pensie? Dacă da câți ani ar trebui sa achit pentru a beneficia măcar de o pensie minima și care ar fi cotizația minima pe an? (Precizez ca a avut și foarte multe intervenții chirurgicale dealungul timpului și a fost în imposibilitate de a munci)
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
Antonio99, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua - condiții pensie Ela Miu Ela Miu Mama mea a muncit la CAP din anul 1974_ 1990 în adeverința de vechime reiese cu 8 ani. Are vârsta de 65 de ani și nu beneficiază de nici o pensie. La casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vin si eu cu o intrebare .. mama mea are 64 de ani ... Aryrem Aryrem buna ziua vin si eu cu o intrebare .. mama mea are 64 de ani si are 12ani si 7 luni cotizati pt pensie vreu sa cumpari ani pt a ajunge la stagiul minim ... (vezi toată discuția)
Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum ... Sevrin Sevrin Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum 6 ani de zile, la care plateste luna de luna Acei 6 ani de cotizatie \"aprobarea OUG 163/2020 \" ... (vezi toată discuția)