avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Certificat de actionar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Certificat de actionar

Buna ziua detin un certificat de actionar la PECO adresa Satu Mare si as dori sa stiu daca mai este valabil si ce as putea sa fac cu el In primii doi ani am primit niste dividente prin posta iar de atunci nimic
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:06, 22 Ianuarie 2020
Gasiti aici informatii utile despre Depozitarul central: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar 1996 spiroca iasi nu am primit nici un ... S mariana S mariana Certificat de actionar 1996 spiroca iasi nu am primit nici un divident ce pot face să-mi primesc dividendele (vezi toată discuția)
Buna seara! si eu am un certificat de actionar la peco arad, ... Rodda Rodda Buna seara! Si eu am un certificat de actionar la Peco Arad, jud. Arad, cu un numar de 87 de actiuni, eliberat in 1996, precizandu-se atunci ca fiecare ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)