avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție

Buna ziua , daca soțul meu dorește sa intre direct in stimulentul de inserție fara sa intre in ccc, pana la ce varsta v-am lua stimulentul? Pana ce copilul împlinește 3 ani Sau 2?
Dar daca alege sa stea 1 an in ccc si apoi sa beneficieze de stimulent? Aceeași întrebare, pana la ce varsta v a primi stimulentul? Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 22 Ianuarie 2020
Pana la varsta de 2 ani ... insa intrebati si la AJPIS/ANPIS.

Daca alege sa stea 1 an in ccc si apoi sa beneficieze de stimulent ... in acest caz, pana la vatsta de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata dupa ccc oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, Voi alege sa stau in CCC 1 an. Am urmatoarele intrebari: 1) Tatal poate intra in CCC si mai devreme de 11 luni ale mele, sau doar in luna a12 ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil si suplimentul de insertie aly_laz aly_laz Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 6 februarie 2013. Am optat pentru CCC 1 an. Vreau sa ma intorc la serviciu la 1 ianuarie 2014, adica cu cateva zile ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil si stimulent de insertie Andreiuta1908 Andreiuta1908 Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, optiunea 1 an. Copilul implineste 1 an pe 29 octombrie 2013. Am doua nelamuriri: 1. Daca ... (vezi toată discuția)