avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Alegerea codului Caen pentru Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Alegerea codului Caen pentru Pfa

Buna ziua! Imi doresc sa imi deschid un Pfa si sa realizez urmatoarele actiuni: sa realizez aranjamente din flori de hartie si flori artificiale pe care sa le vand si sa realizez diverse decoratiuni pentru nunti (de ex. arcade, masa candy bar, panou lista invitati, aranjamente pentru masa, panou pentru poze etc.) pe care sa le inchiriez. Problema este ca nu sunt sigura ce coduri Caen se potrivesc pentru astfel de servicii. De asemenea, nu gasesc cursuri acreditate pentru astfel de lucruri..
Ma puteti ajuta?

Alte discuții în legătură

Inchiriere aranjamente nunti Alina Amira Alina Amira Buna dimineata! Va rog, daca imi puteti lamuri cateva aspecte, sunt un contabil incepator! Am deschis recent un srl-d care are ca activitate inchirierea de ... (vezi toată discuția)
Pfa, cum mai multe domenii de activitate, ce coduri caen sa aelg? andr31 andr31 Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate: 1. grafician , adica sa pot efectua: editare photo, editare poze de nunta, afise , ... (vezi toată discuția)
As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)