avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum acces coproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum acces coproprietari

Buna ziua,
Locuiesc intr-un ansamblu in care dezvoltatorul si-a pastrat mai multe locuri de parcare pe care intentioneaza sa le utilizeze in alt scop decat locuri de parcare pentru locuitorii ansamblului. ( mai exact pentru invitatii unei sali de evenimente din apropiere).
Drumul de acces este comun.
Eu ca coproprietar, pot sa imi exprim dezacordul de a se folosi drumul de acces in scopul pe care dezvoltatorul il are?

Alte discuții în legătură

Drum acces coproprietari Ena1987 Ena1987 Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu in care dezvoltatorul si-a pastrat mai multe locuri de parcare pe care intentioneaza sa le utilizeze in alt scop decat ... (vezi toată discuția)
Drum de acces? MroRbt MroRbt Buna ziua. Locuiesc intr\'un ansamblu \"rezidential\" unde locurile se parcare sunt cam scumpe. Dezvoltatorul ne\'a zis ca acestea vor fi vandute si catre ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari tanasievladgrigore tanasievladgrigore Buna ziua, Am cumparat un teren la marginea unui mini ansamblu rezidential saumai bine spus sunt cateva case care s-au constituit intr-o asociatie. ... (vezi toată discuția)