avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum acces coproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum acces coproprietari

Buna ziua,
Locuiesc intr-un ansamblu in care dezvoltatorul si-a pastrat mai multe locuri de parcare pe care intentioneaza sa le utilizeze in alt scop decat locuri de parcare pentru locuitorii ansamblului. ( mai exact pentru invitatii unei sali de evenimente din apropiere).
Drumul de acces este comun.
Eu ca coproprietar, pot sa imi exprim dezacordul de a se folosi drumul de acces in scopul pe care dezvoltatorul il are?
Cel mai recent răspuns: maminalena , utilizator 16:15, 30 Ianuarie 2020
Nu. Terenul fiind proprietatea dezvoltatorului, presupun, el poate sa isi utilizeze spatiile ptr parcare cum doreste, in contextul in care nu le-a vandut locatartilor. In ceea ce priveste drumul de acces aveti doar o cota indiviza care se supune regulilor de folosinta comuna. Daca va ingradeste sau va tulbura linistea , accesul pe acel drum puteti sa il notificati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum acces coproprietari Ena1987 Ena1987 Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu in care dezvoltatorul si-a pastrat mai multe locuri de parcare pe care intentioneaza sa le utilizeze in alt scop decat ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari tanasievladgrigore tanasievladgrigore Buna ziua, Am cumparat un teren la marginea unui mini ansamblu rezidential saumai bine spus sunt cateva case care s-au constituit intr-o asociatie. ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie doramai doramai Bună ziua. Anul acesta, o prietenă a achiziţionat un apartament într-unul din aşa zisele ansambluri rezidenţiale ale Bucureştiului, dobândind ... (vezi toată discuția)