avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Cautam investitor Ziar local Timisoara
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Cautam investitor Ziar local Timisoara

Buna ziua , intamplator am dat peste forumul dvs . Imi place foarte mult si gasesc lucruri foarte utile pe el .
Subiectul meu ar fi : detin un ziar local in Timisoara de mica si mare publicitate .
Problema este : caut un investitor sa pot dezvolta ziarul si sa il fac foarte cunoscut . Nu stiu cum se face un plan de investitii , cum gasesc un astfel de investitor , ce trebuie sa ii ofer in schimb .

Multumesc si daca ma poate ajuta cineva va rog sa imi dati un reply la ce am scris .

Alte discuții în legătură

Despre forumul avocat net riana784 riana784 -este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)
Nu-mi place noul format al siteului...si atat... Nici mie. Mai ales forum-ul....

ovi_dragomir a scris:
> (vezi toată discuția)