avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro despre forumul avocat net
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

despre forumul avocat net

-este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, atunci vina este a altora ,sa intelegem ca ne ajuta avocat net, pe mine fff mult , iar daca nu ne place , nu il acesam.
Cel mai recent răspuns: Maiglo , utilizator 01:04, 24 Decembrie 2006
Multumesc mult pentru aprecieri. Sper ca sunt aprecieri..:-)

In curand, si Forumul va fi mai vioi si mai "cautabil".

O zi buna in continuare !
In mare, imi place, e o sursa destul de rapida de informatii. Aici gasesc cosultanta "pe gratis", sfaturi, pareri... E ok, mai ales pentru cei "ca mine", care dupa ce se uita pe-o lege, cauta meditator de chineza! Da'... v-am prins c-o chestie! N-aveti un topic despre drept bancar! Poate din cauza ca nu prea e nimeni interesat... Deh, nu toata lumea are examen saptamana viitoare la drept bancar! In rest, numai de bine si sper s-ajung si eu in masura sa dau sfaturi p-aici!
arfe pe capu tau. drept bancar e drept comercial. ca de altfel "drept societar" si alte briz briz-uri de impresionata clienti corporate cu arfe si mai mari. e de fapt un concurs de arfe.
dreptu' focilor nu vrei ?
multumesc tuturor membrilor avocatnet si nu in ultimul rand Admin.ului, care m-au ajutat sa-mi rezolv problemele.
cu ajutorul avocatnet am reusit sa scutesc niste bani pe care i-as fi dat pe consultatiile unui avocat.
mi se pare urat ca acest forum este folosit de unii avocati sau consilieri pentru a-si face reclama. nu esti obligat sa fi membru al avocatnet.
ma mai enerveaza frustratii care ii apostrofeaza pe unii care nu dau sfaturi tocmai bune. daca esti asa destept raspunde la obiect, nu bate campii cu fel de fel de afirmatii jignitoare. fata in fata nu ar avea curaj. concluzia: LASITATE.
unii avocati membrii isi dau adresa de email si cand le scrii te cheama la cabinet, spunand ca orice sfat dat de avocat se plateste. si eu am studii juridice si stiu ce inseamna sa inveti atata, dar inscrierea pe forum nu este obligatorie.
asa ca Admin., sanctioneaza-i.
multumiri avocatnet, Admin.ului si voua membrilor de treaba.
pentru carcotasii de pe forum: am scris membri cu doi ii, in mesajul anterior, scuze.

cea care a scris mesajul anterior.

Alte discuții în legătură

Mesaje private Gabriela Mihai Gabriela Mihai Cred ca nu se trimit mesajele private de la mine. Am incercat catre Andreea Lisievici si nu arata ca s-ar fi trimis. (vezi toată discuția)
Curiozitate siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice? (vezi toată discuția)
Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)