avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro despre forumul avocat net
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

despre forumul avocat net

-este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, atunci vina este a altora ,sa intelegem ca ne ajuta avocat net, pe mine fff mult , iar daca nu ne place , nu il acesam.
Cel mai recent răspuns: Maiglo , utilizator 01:04, 24 Decembrie 2006
:-/
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2006
anylad, utilizator
Calitatea forumului este data si de calitatea mesajelor.Organizatorii ni l-au pus la dispozitie, depinde de noi sa il facem placut, interesant, atragator si chiar folositor.
imi place acest site, pot sa spun ca stirile zilnice imi psun buna dimineata la seriviciu. Informatiile sunt utile pentru ca ma face sa le selectez, ma uit la titluri si stiu ceea ce ma intereseaza
Atat timp cat este activ,iar administratorul se implica pentru ca lucrurile sa mearga bine,e ok.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje private Gabriela Mihai Gabriela Mihai Cred ca nu se trimit mesajele private de la mine. Am incercat catre Andreea Lisievici si nu arata ca s-ar fi trimis. (vezi toată discuția)
Curiozitate siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice? (vezi toată discuția)
Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)