-este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, atunci vina este a altora ,sa intelegem ca ne ajuta avocat net, pe mine fff mult , iar daca nu ne place , nu il acesam.
Pt. das Reich: Wooowww...acu' am citit ce-ai postat... Calm down nenea, ce te-ai zbarlit asa? Era o simpla parere...a unui...banal trecator (adica eu). Nu-mi amintesc sa ma fi laudat p-aici cu cunostintele mele-n materie de drept...but...nu scrie nicaieri ca n-am voie sa zic si eu ceva... ca uite, am avut examen la drept bancar si chiar ma interesa (deci nu vorbeam asa, ca sa nu tac). Pai..thx pentru ca m-ai luminat da' las-o si tu mai moale cu limbaju' "da cartier" ca imi zgarii imi retina...
Well...inclin sa cred c-ai avut o zi proasta... Numai bine!
Cred ca ar trebui sa dezvoltam totusi si alte teme de discutie..cu toate ca sunt perfect de acord cu ce a postat das Reich..sa discuti separat despre mere,cand mai bine le iei direct din compot este superflu.Personal frecventez acest forum pentru ca are un mod simplu de a-ti exprima ideea,fara a face uz inutil de emoticons sau alte aberatii..pt asta ai mess.citezi, raspunzi, citesti ce prostii ai scris si pleci...dupa ce iti mai arunci ochii pe la noutati legislative.
Sa revin,consider utila totusi largirea temelor de discutie..pt proceduri nu exista teme separate..si poate un loc de dat cu capul :)
Am si eu o maaaaaaaaaaaaare problema! Am pus un subiect pe forum si eram foarte curioasa sa citesc raspunsurile! Chiar am mare nevoie de parerile dv profesioniste. Problema este ca nu reusesc sa gasesc subiectul postat de mine pe forum!!!!!:O Admin?????