avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Psihologic
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Psihologic

Buna seara, am si eu o intrebare .. de curand a avut loc admiterea pentru sesiunea ianuarie 2020 in cadrul scolilor de agenti de politie si de jandarmi si am inteles ca in vara va mai fi o sesiune din cauza deficitului de personal (asta prin august sa se sustina probele iar in septembrie sa se inceapa cursurile) si as avea nevoie de o informatie..cei care au picat la scris sau la proba sportiva in cadrul acestor scoli si care au avizul la dosar apt medical si apt psihologic mai vor sustine acest examen iar si va face fisa medicala de la 0? Care este termenul de valabilitate a acestor acte si daca se poate obtine cumva o prelungire?

Alte discuții în legătură

Examen psihologic Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile ma puteti ajuta? vreau si eu un model de test psihologic pt atmitere la politie.ude pot sa gasesc?#-o:-/:-/ (vezi toată discuția)
Lector si formator fpt buzau fpt buzau va rog sa ma ajutati cu 2 modele de fisa de post: pentru lector curs si formator de instruire practica. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Obtinere permis auto - persoana cu handicap elena1989-20 elena1989-20 buna ziua! va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pt ca nicaieri nu primesc un raspuns concret.... ....am o sora care vrea sa inceapa scoala de ... (vezi toată discuția)