avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii sanatate

buna ziua. in cazul in care am un salariat din alta localitate, ce anexe din declaratia la sanatate trimit la casa de sanatate respectiva?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:30, 16 Decembrie 2009
salutare. am un angajat care are medicul de familie in alta localitate fata de cea in care are sediul angajatorul.
poate sa-mi spuna cineva pasii pe care trebuie sa-i fac in program, ca sa fac declaratiile corect, va rog? adica pt. ambele case de sanatate?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
Vioreld, utilizator
La ce case de sanatate?
majoritatea sunt din galati, iar unul este din brasov (acolo are si medicul de familie).
Pentru fiecare din cele 2 case se pot depune declaratiile on-line.

Sediul social unde este?
Sediul este in Galati.

Alte discuții în legătură

Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate Vioreld Vioreld buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o problema. lla declaratia de sanatate de luna trecuta la rubrica TOTAL SUMA DE RECUPERAT DE LA FNUASS am 200 lei. pentru ... (vezi toată discuția)