avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare in proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare in proces civil

Buna ziua,
Ce inseamna :"Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei. Pronunţată in sedinta publica azi, 13.01.2020.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 13.01.2020"
Va mai fi comunicata acasa incheierea? De la ce data incepe sa curga termenul de Apel?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2020
AurelianDan, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amânarea pronuntarii se dispune în marea majoritate a cauzelor în principal datorita volumului mare de munca al judecătorilor.Hotararea o primiti acasa prin posta termenul de apel curgând de la data comunicării la domiciliul dvs.La termenul indicat daca nu se dispune alta amânare de pronunțate o sa aflati solutia admite sau respinge .
Va multumesc mult!
Chiar sunt curios daca vor da pronuntarea astazi,deoarece am vazut un comunicat al Adunarii Generale a Judecatorilor care restrange spetele proceselor care se vor judeca doar la Urgente...
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)