avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluția in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluția in apel

Buna ziua!Va rog frumos, să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea situație:
M-am adresat instanței pentru a invoca prezența unor clauze abuzive in contractul de asigurare de viață (pe care soțul meu decedat îl încheiase cu o societate de asigurări),in calitate de codebitor și de sotie supraviețuitoare -depunand doar ct.de credit și certificatul de căsătorie.
Mi s-a respins cererea pe motiv că nu am calitate procesuală activă dovedită cu certificat de moștenitor.
Desi dezbatusem succesiunea la momentul intentării acțiunii, din neștiință nu am depus acest certificat de moștenitor.
Acum mi s- a comunicat hotărârea și vreau să fac apel și să depun acest certificat (că înscris nou).
Ce soluție mi se poate da?Mai exact ,se admite apelul și se judecă procesul de către instanța de apel șanse retrimite la prima instanță?
Practic ce ar trebui sa se întâmple?
Va mulțumesc,din suflet tuturor celor care-mi veți răspunde!

Alte discuții în legătură

In apel,se poate mări numărul reclamanților? Adevar2 Adevar2 In apel,se poate mări numărul reclamanților? Buna seara! Soțul meu a decedat iar moștenitoare sunt eu -sotia supraviețuitoare și cele două fiice ale ... (vezi toată discuția)
Pot administra probe noi in apel? Adevar2 Adevar2 Buna ziua!Va rog respectuos să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea situatie: Mi s-a respins cererea de chemare în judecată ,că efect al ... (vezi toată discuția)
Proces civil ContSters212788 ContSters212788 Bunicii mei sunt dati in judecata intr-un proces civil pentru ai da unui vecin o parte din teren.Acestia sunt decedati de 10 ani.Ce pot face? (vezi toată discuția)