avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Persoana disparuta pe nava in coreea de sud
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Persoana disparuta pe nava in coreea de sud

Buna ziua.varul prietenei mele este dat disparut in Coreea de sud.el a plecat sa lucreze pe nava Zim Rotterdam si pe data de 3.08.2019 a fost ultima oara cand s a auzit de el.s au facut demersuri in instanta dar s au clasat si nimeni nu ne mai spune nimic.e dat prin urmarie de interpol international ca disparut.disparitia lui a fost anuntata pe 7.08.2019. E posibil ca pana in ziua de astazi sa nu aflam nimic concret.cui am putea sa ne mai adresam.exita o organizatie mondiala care se ocupa cu asa ceva? E imposibil sa nu se afle ce s a intamplat cu aceasta persoana avand in vedere ca exista telecamere instalate fiind o nava de transport comercial.ce e de facut,cui ne putem adresa? Multumesc

Alte discuții în legătură

Urmarit general badguygoodguy badguygoodguy Am si eu o curiozitate. Hai sa zicem ca am batut un politai in Romania sau pe un judecator sau am facut alte fapte minore (furturi, inselaciune cu ... (vezi toată discuția)
Interpol sau international ContSters190234 ContSters190234 Buna ziua s dorii sa stiu dupa cat timp esti dat in urmarire inernationala sau prin interpol .Va multumesc. (vezi toată discuția)
Invinuit intr-un caz fals,care este solutia ? georgiana34 georgiana34 Buna ziua ! In urma unui caz fals impotriva mea,eu,invinuitul,nefiind in tara,i-am informat pe politisti ca nu pot sosi in tara si ca declaratiile facute ... (vezi toată discuția)