avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prescripția
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prescripția

Buna ziua....am fost trimisă în judecată în noiembrie 2019 pentru fapte săvârșite în luna martie 2015 respectiv complicitate la tentativa de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată....doresc sa știu dacă aceste fapte se prescriu in anul acesta ținând cont de decizia curții constituționale 297/2018... Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Mediere Bunicutza Bunicutza Bună....am un dosar pe rol unde sunt acuzată de complicitate la tentativa de înșelăciune și fals în înscrisuri....nu exista prejudiciu....fapta ... (vezi toată discuția)
Încadrare funcționar public Elena Popescu Ionescu Elena Popescu Ionescu Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Sunt de profesie inginer agronom. Din anul 2000 pana in 2015 am lucrat ca functionar public,Compartimentul ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune Bunicutza Bunicutza Buna..am fost eliberată condiționat pentru fapte săvârșite în 2011... Momentan am un dosar pe rol pentru fapte săvârșite în 2015.... Respectiv ... (vezi toată discuția)