avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înșelăciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Înșelăciune

Buna..am fost eliberată condiționat pentru fapte săvârșite în 2011... Momentan am un dosar pe rol pentru fapte săvârșite în 2015.... Respectiv complicitate la tentativa de înșelăciune și fals în înscrisuri....exista posibilitatea sa fiu condamnată din nou și dacă da ce șanse am sa fiu cu suspendare.... menționez că nu există prejudiciu.... mulțumesc

Alte discuții în legătură

Înșelăciune Bunicutza Bunicutza Am fost eliberată condiționat pentru fapte săvârșite în 2011... Momentan am un dosar pe rol pentru complicitate la tentativa de înșelăciune și fals ... (vezi toată discuția)
Mediere Bunicutza Bunicutza Bună....am un dosar pe rol unde sunt acuzată de complicitate la tentativa de înșelăciune și fals în înscrisuri....nu exista prejudiciu....fapta ... (vezi toată discuția)
Inselaciune dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua , niste lamuriri doresc. O fapta de inselaciune si fals in 2008 , in curs de cercetare penala. 2009 fapta de inselaciune,fals in inscrisuri. A doua ... (vezi toată discuția)