avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înșelăciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Înșelăciune

Am fost eliberată condiționat pentru fapte săvârșite în 2011... Momentan am un dosar pe rol pentru complicitate la tentativa de înșelăciune și fals în înscrisuri.....fapte săvârșite în 2015 ... Pot fi condamnată din nou?.... Mi se adaugă și restul de pedeapsa neexecutată?
Cel mai recent răspuns: Bunicutza , utilizator 20:29, 14 Ianuarie 2020
Cand a ramas definitiva hotararea de condamnare pentru faptele din 2011?
In 14.11.2019.... și în 17.12.2019 am fost eliberată condiționat....deoarece eu am avut 2 dosare care sau disjuns pentru fapte din 2011.... Pentru unul am executat 12 luni.....mi s-au calculat zilele cu recursul compensatoriu și acum când sa dat sentința în celălalt dosar mi sa scăzut ce am executat....prin contopirea pedepselor din aceasta cauză am ieșit așa repede.....nu știu cum se va rezolva acest dosar pentru care v-am sctis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune Bunicutza Bunicutza Buna..am fost eliberată condiționat pentru fapte săvârșite în 2011... Momentan am un dosar pe rol pentru fapte săvârșite în 2015.... Respectiv ... (vezi toată discuția)
Inselaciune dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua , niste lamuriri doresc. O fapta de inselaciune si fals in 2008 , in curs de cercetare penala. 2009 fapta de inselaciune,fals in inscrisuri. A doua ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare??? dd84 dd84 Buna ziua, As dori sa va adresez urmatoarele intrebari. O persoana a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare pentru furt calificat. A fost ... (vezi toată discuția)