avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indemnizatie recuperare de la tata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indemnizatie recuperare de la tata

In urma cu 2 ani am facut o declaratie la notar ca deoarece nu aveam serviciu tatal sa poata beneficia de stimulent de insertie pt copil la 2 luni dupa aceasta ne.am despărțit el plătind doar pensia alimentara .pot recupera dându.l in judecata pe tata indemnizație pe acești 2 ani el mai având inca un an de luat indemnizația si cu banii aceștia nu a contribuit deloc la creșterea copilului

Alte discuții în legătură

Recuperare indemnizație copil Deearaducu Deearaducu Buna ziua in urma cu 2 ani am facut o hartie la notar ca tatăl sa ia indemnizație pt copil eu neavând serviciu la 2 luni dupa aceasta ne.am despărțit el ... (vezi toată discuția)
Divort Mdg Mai Mdg Mai Buna seara. S.a pus problema divorțului, avem 2 copii minori de 3 ani jumate si respectiv 10 luni, intrebarea este: copii raman la mama chiar daca mama nu ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)