avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Pe fratele meu la lovit unu ku loganul iesind ku spatele dintro curte neasiguranduse fratele meu circuland ku 1 tractoras agricol avea vro 15 km pe ora cel cu masina zicea ka are casco si era dumineca era angajat .el locuind la bucuresti .si era cu masina in provincie la rude .can a dat si a lovit sa grabit sa plece ka el declara masina in parcare si sa ii dea fratelw meu niste banuti pe reparatie .vne dupa o saptamana de la accident la politie nustiu ce a sosotit el cu seful depost .ne cheama si pe noi dupa o saptamana la post ka sa ii dam cva banuti si sa ne impacam .eu am zis ka ii dau banii dar in prezenta avocatului cand auzea politistu de avocat ma luat ka frate lasa avocatul ka sunt eu martor etc am plecat de.la post si am plecat akasa ka facem rost de banii.dupa 4 zile ma suna ala ku masina lovita care a fost vinovat ka daca am facut rost de banii si iam zis ka ii dau peste 5 luni kand avem banii .daca declara accidentul in 24 ore nu trebuia sa ne cheme pt sa faca actele pt casco sa dovedeasca akolo la serviciusau a declarato in parcare cum a spus el ka o declara si aici impreuna ku politistul cauta sa ne sperie sa ia cva si dupa noi .? Un avocat mia spus sa nu ii dau banii ka nu are ce sa ne faca ka treb sa ne dea soferul pe parte civila in judecata pt prejudiciu.mentionez ka fratele nu detine.permis si tractorasul era neinmatriculat fiind cumparat recent

Alte discuții în legătură

Accident Florinflorinpoiana1989@gmail.com Florinflorinpoiana1989@gmail.com Pe fratele meu la lovit unu ku loganul iesind ku spatele dintro curte neasiguranduse fratele meu circuland ku 1 tractoras agricol avea vro 15 km pe ora cel cu ... (vezi toată discuția)
Vreau raspuns Dumitru_Andrei Dumitru_Andrei Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastra de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. SI cred ca ... (vezi toată discuția)
Accident usor xp-kry xp-kry Se da urmatoarea situatie: 1.masina parcata pe dreapta unei strazi 2.o alta masina \\\\"sterge\\\\" bara fata, a masinii parcate , in momentul in care ... (vezi toată discuția)