avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

dupa noua lege a salarizarii,un secretat de primarie poate avea salariul mai mare ca al viceprimarului.
Cel mai recent răspuns: juan lozano , utilizator 20:26, 6 Noiembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Legea 153/2017:
Art. 11. - (1) Pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul familiei ocupaţionale "Administraţie" din aparatul propriu al consiliilor judeţene, primării şi consilii locale, din instituţiile şi serviciile publice de interes local şi judeţean din subordinea acestora, salariile de bază se stabilesc prin hotărâre a consiliului local, a consiliului judeţean sau a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, după caz, în urma consultării organizaţiei sindicale reprezentative la nivel de unitate sau, după caz, a reprezentanţilor salariaţilor.
.............................................................
(4) Nivelul veniturilor salariale se stabileşte, în condiţiile prevăzute la alin. (1) şi (3), fără a depăşi nivelul indemnizaţiei lunare a funcţiei de viceprimar sau, după caz, a indemnizaţiei lunare a vicepreşedintelui consiliului judeţean, sau, după caz, a viceprimarului municipiului Bucureşti, corespunzător nivelului de organizare: comună, oraş, municipiu, sectoarele municipiului Bucureşti, primăria generală a municipiului Bucureşti, exclusiv majorările prevăzute la art. 16 alin. (2), cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate în bugetele de venituri şi cheltuieli.

Dacă cu vaucherele de vacanță și drepturile la hrană, secretarul depășește salariul viceprimarului, nu este ilegal ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2021
juan lozano, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatorul ... buiavasi buiavasi Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatorul aspect: in temeiul prevederilor art. 11 alin. (4) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind ... (vezi toată discuția)
Efectuez c.f.p la o primarie unde lucrez in functia de inspector ... Angela Raducan Angela Raducan efectuez c.f.p la o primarie unde lucrez in functia de inspector fiscal. Retributia pentru munca de inspector fiscal este la nivelul viceprimarului.(37 ani ... (vezi toată discuția)
Personal contractual mario4422 mario4422 Buna ziua! Lucrez intr-o primarie ca si personal contractual, sunt subordonata primarului, dupa legea 153/2017 imi poate da coeficient la salariu? In ... (vezi toată discuția)