avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Principiul inprescriptibilitatii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Principiul inprescriptibilitatii

Ce se intelege prin art. 2, lit. h, din Leg. 263, conform careia "dreptul la pensie nu se prescrie"? Daca sunt mai multe situatii in care se poate aplica acest principiu asi dori precizate!
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pensie urmas cristianfloarea cristianfloarea Buna ziua. Va cer ajutorul - sfatul. Numele meu este Floare Cristian am 23 ani. Benificiez de pensie urmas din partea tatalui din data de 2010 martie suma ... (vezi toată discuția)
Salariu si pensie de urmas conform legii nr. 263/2010 tsk766 tsk766 Va salut, Conform noii legi a pensiilor promulgata in 2011, un student care beneficiaza de pensie de urmas, poate lucra fara a pierde pensia. In ce ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - miner Cristian2000 Cristian2000 buna ziua sunt un pensionar iesit la pensie pe 21 03 2001 grupa 1 mina cu un stagiu de cotizare de 39 ani 7 luni as dori sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)