avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legalitatea boxelor din subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legalitatea boxelor din subsolul blocului

Buna ziua.

Am citit mai multe articole despre acest subiect, insa nu am gasit o trimitere exacta catre o anumita Lege.

Imi puteti confirma, va rog, daca este legal ca propietarii dintr un bloc sa detina boxele, in conditiile in care platesc chirie lunar catre Asociatie?

Recent, mi s-a furat ceva de la boxa si Presedintele blocului mi a spus ca nu pot face plangere la politie pentru ca oricum spatiul este ocupat ilegal.

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:56, 28 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inspectoratul de stat in constructii si ISU nu accepta modificari neautorizate in condominii in subsolurile tehnice deoarece in majoritatea cazurilor se restrictioneaza accesul si se depoziteaza bunuri persoanle cu risc la incendiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ... Rozelia Rozelia Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre ... (vezi toată discuția)
Abuz presedinte asociatie de proprietari MagicPlanet99 MagicPlanet99 Buna ziua , La mine in bloc fiecare si-a construit la subsolul blocului ,boxa dupa propiul plac , dupa ce am intrebat vecinii detinatori de boxe cum au ... (vezi toată discuția)