avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum sa procedez
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum sa procedez

Vreau sa intreb,daca eu de exemplu sunt pensionat de invaliditate grupa 2,probleme cardiace infarct dar si operatie proteza valva mitrala varsta 55 de ani,vechime 30 in campul muncii.De 3 ani handicap accentuat pentru alte probleme medicale nu cu inima dar cu revizuire(nu inteleg de ce trebuie revizuire am inteles ca nu se vindeca e ceva genetic,astept chiar tratament biologic deoarece s-a aprobat dosarul).Am inteles ca ma pot pensiona definitiv dar nu stiu unde si cui sa ma adresez.Mentionez ca nu am voie efort decat in limita cat suport eu,nu am voie in frig,caldura etc..Deci nu mai pot presta munca conform actelor medicale,oricum in ultimul timp am fost prin spitale internat sau pentru diferite analize.Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2020
got2i, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate-definitiva got2i got2i Buna ziua.Vreau sa stiu unde pot intreba de exemplu,de ce ministerul muncii ,sanatatii etc. nu pensioneaza definitiv sa nu mai umble pe la comisii oameni ca in ... (vezi toată discuția)
Indemnizaþie handicap ºi pensie de invaliditate socela socela sotul meu care este operat pe cord si are proteza de valva mitrala poate beneficia de pensie de handicap? si ce grad de pensie poate avea? va multumesc ... (vezi toată discuția)
Nedumerire got2i got2i Buna ziua.Am si eu o nelamurire,in urma unei situatii am primit un raspuns dar sunt nedumerit.Am fost la comisia de expertiza medicala a persoanelor cu ... (vezi toată discuția)