avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nedumerire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nedumerire

Buna ziua.Am si eu o nelamurire,in urma unei situatii am primit un raspuns dar sunt nedumerit.Am fost la comisia de expertiza medicala a persoanelor cu handicap,sa depun niste acte medicale sperand sa obtin un ajutor.Anul trecut am suferit un infarct miocardic si mi-au pus si un stent.Infarctul a mai produs ceva probleme si in urma lui a fost afectata valava mitrala,datorita unui prolaps care s-a accentuat ,a aparut si o regurgitare severa si la un an de la infarct am suportat o operatie pe cord deschis , de schimbare de valva mitrala (s-a inlocuit cu o valva metalica).De la spital am fost anuntat ca la 3 saptamani de la externare ,sa revin sa ridic un certificat medical care arata clar diagnosticul certificat medical catre comisia de expertiza,pentru a obtine un ajutor financiar pentru medicatie.Cand am ajuns la comisie au spus ca le pare rau, dar nu pot obtine nimic,deoarece nu ma incadrez, trebuia sa am aceste afectiuni medicale inainte sa implinesc varsta de 26 de ani.Intrebarea mea este:de ce asemenea discriminare ,eu daca am avut nesansa sa se intample la varsta de 53 de ani ,inseamna ca nu am nimic si sunt sanatos?nu am nevoie de ajutor decat daca as fi mai tanar? Va multumesc pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate-definitiva got2i got2i Buna ziua.Vreau sa stiu unde pot intreba de exemplu,de ce ministerul muncii ,sanatatii etc. nu pensioneaza definitiv sa nu mai umble pe la comisii oameni ca in ... (vezi toată discuția)
Infarct miocardic subendocardic -operatie bypass hoina hoina in luna oct.am avut infarct miocardic cit si alte probleme-insuficienta ventriculara stinga,insuficenta mitrala/valva/stenoza arterelor/cardiopatie ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta? Camelia Blajan Camelia Blajan Am fost chemata la expertiza medicala pentru capacitatea de munca Bucuresti...in legatura cu pensia de boala.Nu mi sa dat un raspuns pe loc daca mi sa taiat ... (vezi toată discuția)