avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ma puteti ajuta?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ma puteti ajuta?

Am fost chemata la expertiza medicala pentru capacitatea de munca Bucuresti...in legatura cu pensia de boala.Nu mi sa dat un raspuns pe loc daca mi sa taiat pensia sau nu!!Mi sa spus ca in maxim o luna o sa primesc raspunsul.
Cel mai recent răspuns: Camelia Blajan , utilizator 18:34, 29 Iunie 2018
Va trebui sa asteptati decizia comisiei de expertiza medicala care va fi comunicata prin posta.
Va multumesc pentru raspuns!!Eu sunt din 2008 cu pensie de boala cu sindrom depresiv recurent. Si pe langa depresie,am AVC ischemic,HTA.. Tahicardie..cord ischemic si prolaps de valva mitrala
De ce nu mi sa dat raspunsul deciziei pe loc?Eu avand gradul 3.de 10 ani de zile..mentionez ca fac 49 ani..Vreau sa va intreb"indiferent de decizie,o voi primi acasa sau la comisia de expertiza anuala?
Procedura este sa se trimita decizia comisiei prin posta.
Este bine sa va interesati si la comisie daca s-a emis decizia si a fost trimisa prin posta. Este posibil sa nu fi fost trimisa si sa o primiti in mana, semnand de primire si punand data primirii.
Va multumesc din suflet pentru raspuns!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi un avocat Cami cami Cami cami Buna ziua!! Nu imi permit sa platesc un Domn Avocat ,care sa ma poata ajuta si pe mine sa.mi recapat pensia de boala care mi.a fost taiata din 01.08.2018.Avand ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)
Pensie caz de boala Velea vetuts Velea vetuts Am 50 de ani si sint operata cu histerectomie totala prolaps valva mitrala si depresie si va rog sa imi spuneti daca ma incadrez in iesirea la pensie de boala ... (vezi toată discuția)