avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde pot gasi un avocat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde pot gasi un avocat

Buna ziua!! Nu imi permit sa platesc un Domn Avocat ,care sa ma poata ajuta si pe mine sa.mi recapat pensia de boala care mi.a fost taiata din 01.08.2018.Avand diagnostic:Tulburare Depresiva Recurenta..Episod Actual Sever.Insuficienta Circulatorie Cerebrala Cronica..AVC ISCHEMIC IN ANTECEDENTE. HTA ESENTIALA GR.||.In tratament..Insuficienta Venoasa Cronica a membrelor inferioare.bilateral..Prolaps de valva mitrala gr.1..Discopatie Lombara.Dislipidemie in tratament.Gastrita.Spondilodiscartroza.Dar comisia de la Bucuresti mi.au trimis plicul spunand ca am doar o Deficienta usoara.Oare cu atatea probleme de sanatate,cum pot sa spuna ca nh sunt bolnava???Va rog sa ma ajute cineva.Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 4 Septembrie 2018
În spațiul public al forumului (în topicuri) nu se stabilesc relații profesionale între cel care întreabă și cel care răspunde.

Consultanții pot fi contactați folosind butoanele SUNĂ, EMAIL, iar ofertele de servicii se fac prin mesageria privată.

Lista consultanti
www.avocatnet.ro/Consultanti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta? Camelia Blajan Camelia Blajan Am fost chemata la expertiza medicala pentru capacitatea de munca Bucuresti...in legatura cu pensia de boala.Nu mi sa dat un raspuns pe loc daca mi sa taiat ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)
Care este legea privind eliberarea documentelor ºi a decedaþilor din spital? paulmariuspop paulmariuspop Ma poate ajuta sa imi spună cineva care este legea in baza careia se specifica felul in care se elibereaza decedatul si certificatul medical de constatare a ... (vezi toată discuția)