avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie caz de boala

Am 50 de ani si sint operata cu histerectomie totala prolaps valva mitrala si depresie si va rog sa imi spuneti daca ma incadrez in iesirea la pensie de boala si ce trebuie sa fac pt asta
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:07, 30 Octombrie 2017
Velea vetuts a scris:

Am 50 de ani si sint operata cu histerectomie totala prolaps valva mitrala si depresie si va rog sa imi spuneti daca ma incadrez in iesirea la pensie de boala si ce trebuie sa fac pt asta

Velea vetuts a scris:

Velea vetuts a scris:

Velea vetuts a scris:

Velea vetuts a scris:

Velea vetuts a scris:

Velea vetuts a scris:

Velea vetuta a scris:

Am 50 de ani si sunt operata cu histerectomie totala prolaps valva mitrala si depresie si va rog sa imi spuneti daca ma incadrez in iesirea la pensie de boala si ce trebuie sa fac pentru asta!

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta? Camelia Blajan Camelia Blajan Am fost chemata la expertiza medicala pentru capacitatea de munca Bucuresti...in legatura cu pensia de boala.Nu mi sa dat un raspuns pe loc daca mi sa taiat ... (vezi toată discuția)
Pensie caz de boala Velea vetuts Velea vetuts Am facut operatie de histerectomie am pprolaps de valva mitrala si. Depresie va rog mult as vrea sa stiu daca pot iesi la pensie de boala (vezi toată discuția)
Indemnizaþie handicap ºi pensie de invaliditate socela socela sotul meu care este operat pe cord si are proteza de valva mitrala poate beneficia de pensie de handicap? si ce grad de pensie poate avea? va multumesc ... (vezi toată discuția)