avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie caz de boala

Am facut operatie de histerectomie am pprolaps de valva mitrala si. Depresie va rog mult as vrea sa stiu daca pot iesi la pensie de boala
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 19:03, 27 Octombrie 2017
Vad ca avti o afectiune ginecologica ( Nu stiu cauza histerectomiei), una cardiovasculara , si una psihica . Medicul ginecolog va poate face o scriosare medicala cu diagnostic , etc, la fel si cel cardiolog si la fel si medicul psihiatru. Acestea pot fi duse la Institutul de expertiza medicala ,evaluate capacitate de munca , unde se stabileste daca ele constituie sau nu motiv de pesie de boala , dar Inainte de aceasta, puteti discuta.intreba si cu medicii care v-au tratat .

Am facut operatie de histerectomie am pprolaps de valva mitrala si. Depresie va rog mult as vrea sa stiu daca pot iesi la pensie de boala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie caz de boala Velea vetuts Velea vetuts Am 50 de ani si sint operata cu histerectomie totala prolaps valva mitrala si depresie si va rog sa imi spuneti daca ma incadrez in iesirea la pensie de boala ... (vezi toată discuția)
Indemnizaþie handicap ºi pensie de invaliditate socela socela sotul meu care este operat pe cord si are proteza de valva mitrala poate beneficia de pensie de handicap? si ce grad de pensie poate avea? va multumesc ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)