avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Asigurări sănătate.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Asigurări sănătate.

Bună ziua.. Am nevoie de un sfat. În 2018 am fost cu fetita și am operat-o în Elveția, internarea a fost din iunie pana în 26 octombrie 2018. Intervenția chirurgicala s a făcut în baza formularului S2, plata fiind făcută de casa de sănătate. În noiembrie 2018 am primit de la o firma de asigurări sa plătim 33 franci ptr cât a stat fetita internata, a fost plătită.. Acum în noiembrie 2019 am primit din nou sa plătim 99 de franci tot ptr perioada cât a fost internata. Cui sa ma adresez, cum sa procedez. Ei spun ca în conformitate cu prevederile bilaterale CH-UE trebuie plătit. Ce trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 90 de zile Daniela Barlescu 1967 Daniela Barlescu 1967 In data de 5 septembrie am avut un accident la genunchi care a necesitat intrarea în concediu medical Am efectuat o intervenție chirurgicală. Actualmente ... (vezi toată discuția)
Datorii dutl sector 2 mcornell mcornell Buna ziua Am primit o poprire in iunie 2019, pe contul bancar din partea DITL S 2. Ma puteti ajuta referitor la modalitatea de solutionare/mediere/alte ... (vezi toată discuția)
Concediu medical HCrisan HCrisan Buna ziua. In data de 17 iunie(vinerea trecuta) am avut o interventie chirurgicala minora la un spital din Timisoara. Nu am stat in spital,in schimb mi s-a ... (vezi toată discuția)