avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Rectificativa declaratia 100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Rectificativa declaratia 100

Buna ziua,

Am descoperit ca am gresit suma in declaratia 100 pe trim IV al anului 2019...ce este de facut...pot sa fac rectificativa?....cu 710?sa o depun online...se intampla ceva daca fac rectificativa?

multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 dec 2010 mary_catalina mary_catalina Buna seara, Am si eu o mare rugaminte. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in rezolvarea unei probleme. In declaratia 100 aferenta lunii decembrie 2010 ... (vezi toată discuția)
Declarare eronata impozit profit 2007! ajutor adriana.negoita adriana.negoita Buna ziua! Am nevoie de un sfat pentru rezolvarea urmatoarei probleme: La 25.01.2008 prin intermediul declaratiei 100 o societate a declarat impozit pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia 710-eroare aura.radulescu aura.radulescu As avea nevoie de o lamurire, va rog. Am depus in ian 2011 o decl 710 rectif la decl 100 din iunie 2010, cu suma impoz/profit mai mare decat cea initiala. Pe ... (vezi toată discuția)