avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Vanzare mijloc fix amortizat integral
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Vanzare mijloc fix amortizat integral

Mijloc fix - autoturism cumparat integral in 2008 la pretul 25000 euro pe CMI(cabinet medical individual).Doresc sa-l scot din evidentele contabile pentru a-l trece pe persoana fizica spre vanzare catre mine sau o alta persoana .Cum trebuie sa procedez in acest sens el fiind amortizat integral?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata impozit vanzare locuinta cumparata pe cabinet medical individual pdmarian pdmarian Buna ziua, Am cumparat acum 8 ani o garsoniera cu destinatia spatiu de locuit printr-un credit bancar pe un Cabinet medical individual (creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism pe cabinet medical dupa amortizare completa tiberiu60 tiberiu60 Am achizitionat un autoturism pe cabinet medical individual in leasing. Leasingul s-a terminat Amortizarea completa a mijlocului fix s-a incheiat Pot vinde ... (vezi toată discuția)
Vanzare de mjloc fix brezel brezel sunt PFA (cabinet medical) vreau sa vand un autoturism cumparat in leasing pe cabinet in anul 2007. Autoturismul este platit si amortizat integral si vreau ... (vezi toată discuția)