avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum aș putea să cer un ordin de protecție
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum aș putea să cer un ordin de protecție

Buna ziua.Am încheiat o relație cu tatăl copilului meu in octombrie 2018 datorită faptului că era foarte violent in momentul cand începea si bea.Mi-a spart ușa,Am fost la poliție și nu s a rezolvat nimic.Am fost încă de 2 ori pentru agresiune fizică-lafel nu s-a rezolvat absolut nimic.Deci?Vă rog cum aș putea cere un ordin de restricție?Momentan nu imi permit un avocat căruia să-i cer ajutorul deoarece am alte priorități.Apropo el nu-mi plătește nici pensie alimentară.Cum aș putea cere ci acest lucru?Vă mulțumesc si astept sfatul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu conjugal AlexCerSenin AlexCerSenin Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu un sfat , un raspuns , orice . Relatia dintre mama si sotul ei a devenit insuportabila din cauza violentei fizice si ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu este violent, consumă alcool, amenință cu moartea, înjură și face zilnic scandal. mi-e teamă pentru mama și sora mea, cum trebuie procedat într-o astfel de situație? Deeamag Deeamag Bună ziua, va scriu acest mesaj în speranța că cineva ma va îndruma cu ceea ce trebuie sa fac.Talal meu este violent, consuma alcool, amenință cu moarte ... (vezi toată discuția)
Interdictie de apropiere GeaMbo GeaMbo Salut avocatnet , prietena mea a avut in trecut o relatie cu un pusti de 16 ani ,nu stia cati ani are ca baiatu nu arata de varsta respectiva , cand a aflat ... (vezi toată discuția)