Salut avocatnet , prietena mea a avut in trecut o relatie cu un pusti de 16 ani ,nu stia cati ani are ca baiatu nu arata de varsta respectiva , cand a aflat s-a despartit de el ,el i-a spart barbrizu de la masina,si multe alte chestii pentru ca este un copil nebun pot spune .... este dosar la politie dar ea nu a vrut sa ii faca rau .. a incercat sa se inteleaga cu parintii lui dar nu a putut ... el vine seara ii suna la interfon bate la usa .. se mai duce la ea la munca ,precizez ca lucreaza intr-o institutie a statului si nu vrea sa riste sa afle sefii ,mereu cand afla ca el vine iese afara ,astazi a aflat ca el vine si s-a dus sa mute masina si el s-a urcat in masina si i-a luat tel ... nu o mai lasa sa se duca la servici am sunat la politie si ei s-au dus prin parcare dar nu a gasito pentru ca ea mutase masina , poate obtine o interdictie de apropiere fata de acel individ cu toate ca el este minor ? pentru ca o terorizeaza acasa ,la servici ... si multe alte chestii care poate dovedi , nu vreau sa recurg la alte modalitati ...dar daca prin politie ... nu pot face nimic ..
Daca nu va supărați, prietena Dvs câți ani are? Si mai si Spuneti ca lucrează nu stiu unde... Capul face si tot el trage! Totuși, cred ca nici Dvs nu faceti nimic in acest sens, sau nu știți sa va impuneți in fata minorului, sau sunteti cam de aceeași vârsta?
Minorul care a implinit 16 raspunde penal conform legii
Vezi art.113, 114 si 115 din Codul Penal, care se pot aplica numai daca faci plangere la politie sau la parchet.
Interventie moderator: daca doriti sa adaugati la postare, va rog folositi butonul Editeaza, inlauntrul celor 30 de minute care permit acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
eu sunt cu ea de 1 luna ea are 30 eu 22 , cand l-a intalni pe el acum 1 an si el s-a prezentat la ca si cum ar avea 21 el chiar nu arat nici de 21 ...da a gresit dar eu vreau sa stiu daca exista posibilitatea de a obtine o interdictie de apropiere cv genn ...