avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Sunt o persoana pensionata medical cu handicap grav, pot beneficia de pensionare la 48 ani conform noi legi a pensiei? Menționez ca handicapul a apărut după angajare. Actualmente am 49ani și 10 luni. Vechime la data pensionarii aveam 15 ani.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:29, 31 Ianuarie 2020
Daca ati realizat 1/3 din stagiul complet in conditii de handicap grav, atunci varsta standard - 15 ani = varsta cand va puteti pensiona la limita de varsta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie bobuonisei bobuonisei Stimati domni, Sunt persoana cu handicap de gradul II inca de la nastere, am 45 ani si o vechime in munca de 22 ani si 4 luni. As dori sa stiu daca in aceste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de ... mona m mona m Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de la pensia de boala la cea de limita de varsta, varsta 48 ani vechime in munca 5 ani din 2008 ... (vezi toată discuția)
Pensionare 234 234 sunt nascuta in 12.02.1959 sex f am vechime in munca 31 ani si 9 luni am grad de handicap II-scleroza multipla stie cineva daca ar fi sa ma pensionez as ... (vezi toată discuția)