avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dreptul sa închiriez clădirea de pe terenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dreptul sa închiriez clădirea de pe terenul concesionat?

In urma divizării unei societăți am devenit propietarul unui restaurant afar pe domeniul public. Dupa ani de zile in care am cerut concesiunea terenului am obținut-o in instanța . Abia dupa doi ani de la darea hotărârii mi-au facut primul contract cu care nu am fost de acord deoarece era pe 5 ani iar eu am obținut concesiune pe 49 . Acum au reusit sa refacă contractul si una din clauze este interzicerea de a închiria. Daca clădirea este proprietatea mea de ce nu am dreptul sa o închiriez. ?? Nu închiriez terenul lor,. Terenul este sub clădire dar eu clădirea o închiriez. Au dreptul sa imi interzică închirierea clădirii?
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2020
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Drept de inchiriere danagio danagio Dețin un restaurant amplasat pe teren public. Am obținut in instanța concesionarea terenului pe o perioada de 49 de ani. Prima data m-au chemat sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite iulianatescu iulianatescu Buna ziua, noi suntem o asociatie de crescatori animale si am concesionat pas une de la primarie .trebuie sa platim si impozit pe terenul concesionat sau numai ... (vezi toată discuția)
Exista un articol in codul civil? eugen82 eugen82 stiti daca exista un articol in codul civil care sa interzica unui proprietar al unui bun in speta imobil sa il inchirieze de doua ori in acelasi timp (cu ... (vezi toată discuția)