avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drept de inchiriere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Drept de inchiriere

Dețin un restaurant amplasat pe teren public. Am obținut in instanța concesionarea terenului pe o perioada de 49 de ani. Prima data m-au chemat sa semnez un contract pe 5 ani. Am refuzat deoarece eu am 49 de ani concesiune. Acum mi-au facut un alt contract in care imi interzice sa închiriez clădirea. Clădirea este a mea . Nu o pot închiria deoarece se afla pe pământul concesionat ? Chiar au dreptul sa imi interzică sa închiriez clădirea?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2020
danagio, utilizator

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa închiriez clădirea de pe terenul concesionat? danagio danagio In urma divizării unei societăți am devenit propietarul unui restaurant afar pe domeniul public. Dupa ani de zile in care am cerut concesiunea terenului am ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de concesiune cu contract de inchiriere DoruTacit DoruTacit Buna ziua! Am participat la o licitatie, organizata de Primaria Gxx, pentru concesionarea unor parcele de teren cu destinatia contructii de case in localitatea ... (vezi toată discuția)
Investitii locatar astoria astoria buna seara intentionez sa inchiriez o cladire de la o unitate a statului care necesita imbunatatiri. as vrea sa fac eu aceste imbunatatiri in schimbul unei ... (vezi toată discuția)