avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificarea L196/2018
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificarea L196/2018

Știți cumva dacă L575/2019 pentru modificarea și completarea L 196/2018 a fost promulgata și publicata în Monitorul Oficial?
Cel mai recent răspuns: Condominii.blog , utilizator 19:23, 13 Februarie 2020
Nu a fost publicata in Monitorul o=Oficial al Romaniei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proiectul de lege abia a fost transmis spre a fi dezbătut la Camera Deputaților. Urmează dezbaterile în comisiile de specialitate, dezbaterile pe fond și apoi după se pune in discuție, eventual, adoptarea lui de plenul Camerei Deputaților în calitate de camera decizională. Ulterior se transmite spre promulgare Președintelui României, și abia după promulgare se transmite spre publicare la Monitorul Oficial. Cu alte cuvinte mai durează și având în vedere cât de lacunar este proiectul de lege și câte modificări eronate propune, șansele să dureze mult sunt foarte mari. Totodată sunt șanse reale și justificate să fie respins.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere rusalii Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Acu ceva timp, Presedintele a fost de acord cu modificrea Codului Muncii privind acordarea a inca 2 zile libere legale, dar, =D>, nu a promulgat legea ... (vezi toată discuția)
Legea cametei Teemo Teemo Am o dilema legata de legea cametei proaspat adoptata. Sunt (ne)fericitul partas al unui contract de imprumut dubios. Din cate am inteles a fost adoptata de ... (vezi toată discuția)
Proces legislativ. ContSters394463 ContSters394463 Buna ziua ! Nu am cunostinte in domeniu si pun o intrebare: Daca parlamentul voteaza o modificare a unui articol dintr-o lege este necesar ca presedintepe ... (vezi toată discuția)