avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Asigurari de sanatate asociatie non profit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Asigurari de sanatate asociatie non profit

O asociatie nonprofit care are ca angajati pensionari, este obligata sa plateasca asigurari de sanatate ? Daca se poate si baza legala. Mentionez ca sunt angajati cu conventie civila, iar asociatia se autofinanteaza.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2009
B mihai, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata 5.5% asigurari sanatate ContSters188000 ContSters188000 LUCREZ LA O SOCIETATE NONPROFIT CU CONVENTIE CIVILA. INTREBAREA MEA ESTE DACA SUNT OBLIGAT SA PLATESC 5.5% ASIGURARI SANATATE. CONFORM CARUI ACT ... (vezi toată discuția)
Pensionari adminibuc adminibuc am preluat acest paragraf din ghidul asociatilor de proprietari 2013 imi puteti spune la ce se refera cand spune ca nu se va retine contrib.soc. ( o ... (vezi toată discuția)
Plata cass pensionari truscamonika truscamonika Buna ziua ! As dori sa va intreb daca s-a modificat ceva in privinta platii CASS de catre pensionari angajati cu conventie civila la Asociatie de proprietari ... (vezi toată discuția)