avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS pensionari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS pensionari

Buna ziua !
As dori sa va intreb daca s-a modificat ceva in privinta platii CASS de catre pensionari angajati cu conventie civila la Asociatie de proprietari ? Trebuie sa plateasca sau nu asigurarile de sanatate si la asociatie ?
Cel mai recent răspuns: truscamonika , utilizator 18:18, 1 Iulie 2013
Venituri din activitati desfasurate in baza
contractelor/conventiilor civile incheiate potrivit
Codului civil, prevazute la art. 52 alin (1) lit. b) din
Codul fiscal, potrivit art. 296^21 alin (1) lit. f

da se datoreaza si se calculeaza la venitul brut stabilit in contract
Va multumesc frumos , pentru raspunsul prompt . O zi minunata va doresc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere impozit si sanatate AdrianaMorosan AdrianaMorosan Sunt pensionare si fac colaborare la o firma de vanzari directe. Vreau sa stiu daca este corect sa se opreasca impozitul 16% si sanatatea 5,5% din tot ... (vezi toată discuția)
Contract conventie civila capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara Scoala noastră a incheiat o conventie civila pentru sofer microbuz scolar și aș dori să știu dacă pe lângă contribuția la sănătate ... (vezi toată discuția)
Contributii contract civil natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua ....sunt administrator la o asociatie de proprietari cu contract civil 1,5 ora /zi , si nu stiu ce contributii trebuie sa platesc de la 01.07.2012 ... (vezi toată discuția)